2013. január 6., vasárnap
Sonkás előétel őzgerincben
6 szelet gépsonka (4+2)
massza:
- 1 tejföl
- 1 nagy tubus majonéz
- 2 db apróra vágott csemege uborka
- 1 db apróra vágott főtt sárgarépa
- 10 dkg apróra vágott párizsi
- 4 db kemény tojás (2 db félbe vágva, 2 db apróra vágva)
az egészet összekeverjük (kivéve a félbevágott tojásokat)
4 szelet gépsonkával kibéleljük az őzgerincet. 1,5 dl vízben 1 leveskockát megfőzünk, és beleteszünk 1 púpozott evőkanál zselatint. Forrón tesszük a masszába.
A kibélelt tepsi aljára öntünk a masszából és a félbevágott kemény tojásokat rárakjuk, majd a maradék masszát beletöltjük.
A tetejére rárakjuk a 2 szelet gépsonkát.
Hűtő.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2 megjegyzés:
Kedvenc!!!
:):) és pofonegyszerű!
Megjegyzés küldése