2008. szeptember 23., kedd

Keksz szalámi (J kolleganő receptje)

Hozzávalók:

- 25 dkg apróra összetört háztartási keksz
- 5 dkg kakaó
- 25 dkg porcukor
- 1 tojás
- fél dl rum
- 10 dkg vaj

A kekszet, porcukrot, kakaót egy tálban összekeverni, hozzá keverni a tojást, rumot. A vajat folyékonyra olvasztani és ezt is a kekszhez keverni. Az így kapott masszát két részre osztani, tömör rudat sodorni belőle, alufóliába csomagolva pár órára hűtőbe tenni.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

és izé, ha ez megvan, akkor izé.. kell rá kenni valamit, lekvárt? esetleg vajaskenyérre tehető:D?

zs írta...

a tömör rudakat szépen fel kell vágni, és igen, a vajaskenyérre tenni, rá paprika, hagyma. Jó étvágyat :D

Névtelen írta...

hülye.